• English
  • Ελληνικά

Προγράμματα Αγγλικών

Pre - Junior

Στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών Genius καινοτομoύμε από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας σε όλους τους τομείς.

Δημιουργήσαμε, για πρώτη φορά στη Λάρισα, εκπαίδευση ξένων γλωσσών για νήπια. Σε αυτή την ηλικία τα παιδιά έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τις ξένες γλώσσες όχι μέσω του αυστηρού πλαισίου του μαθήματος αλλά μέσω του παιχνιδιού. Παίζουμε και μαθαίνουμε.

A Junior

Η αλήθεια είναι ότι στα κέντρα ξένων γλωσσών Genius δε χρειάζεται πλέον να πληρώσετε άσκοπα χρήματα. Με σωστό προγραμματισμό, χρήση κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού και σκληρή δουλειά καταφέραμε να συμπτύξουμε δύο τάξεις σε μία. Έτσι το παιδί γλιτώνει ένα ολόκληρο χρόνο φοίτησης με κέρδος τόσο σε χρήματα όσο και στο χρόνο ολοκλήρωσης της εκμάθησης των Αγγλικών.

A | B | C

Οι τρείς τάξεις που απαρτίζουν το επίπεδο Pre - Intermediate αποτελούν για εμάς σημαντικό σκαλοπάτι προς την επιτυχία. Μέσα από την αδιάλειπτη χρήση της γλώσσας, την καθημερινή τριβή με το λεξιλόγιο, την πρώτη γνωριμία με όλα τα είδη του γραπτού λόγου οι μαθητές αποκτούν ευχέρεια στη βασική επικοινωνία στην Αγγλική γλώσσα.

b2-processed_small2.jpg

Μία ακόμα καινοτομία του κέντρου ξένων γλωσσών Genius είναι η ενσωμάτωση των τάξεων D και E σε μία. Με την ονομασία PRL (Pre – Lower) καλύπτουμε την ύλη 2 τάξεων σε μία μόνο χρονιά.

c2_student2.jpg

Οι τάξεις C1 & C2 αποτελούν το επιστέγασμα των πολύχρονων προσπαθειών τόσο από την πλευρά μας όσο και από την πλευρά του μαθητή αλλά και των γονέων του. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση για τη δουλειά μας από τα μάτια ενός επιτυχόντος μαθητή μας.

adults2.jpg

Γνωρίζοντας τη χρησιμότητα της σωστής εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας και τη σημασία της στην περαιτέρω επαγγελματική σας ανέλιξη δημιουργήσαμε τμήματα φοιτητών-ενηλίκων απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής. 

business2.jpg

Ο αριθμός των μαθητών που χρειάζονται μια ξένη γλώσσα για κάποιον επαγγελματικό λόγο βαίνει συνεχώς αυξανόμενος.  Άνθρωποι με όνειρα και φιλοδοξίες, οι επιχειρηματίες όλων των κλάδων αναζητούν λύσεις στην εξωστρέφεια μέσω των εισαγωγών και εξαγωγών ή των συνεργασιών με επιχειρήσεις του εξωτερικού.

foreign-graduate2.jpg

Οι νέοι άνθρωποι του 21ου αιώνα ξέρουν πολύ καλά ότι “δεν υπάρχουν όρια στο όνειρο” και πολύ καλά κάνουν. Στο φροντιστήριο Genius θα βρείτε νέους ανθρώπους έτοιμους να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Γιατί “τα όνειρα πρέπει να είναι ελεύθερα, σαν τα πουλιά”.

english-school-students2.jpg

Θα μπορούσαμε να σας αναφέρουμε άπειρα οφέλη από τη διαμονή σας για λίγες ημέρες σε ένα κέντρο εκμάθησης Αγγλικών στη Γηραιά Αλβιόνα. Από την ταχύτερη εκμάθηση της γλώσσας, της προφοράς και των ιδιωματισμών της έως τη γνωριμία με άλλους ανθρώπους από πολλές χώρες και πολιτισμούς.

panelladikes2.jpg

Ορισμένοι νεαροί μαθητές μας ονειρεύονται την επαγγελματική καταξίωση μέσω της εισαγωγής τους σε μια σχολή Αγγλικής Φιλολογίας. Αν το όνειρό σας είναι η Αγγλική Φιλολογία, τότε η επιλογή είναι Genius.